The Clarks
Nieuwsbrief The Clarks april 2009, nr 1

The Clarks vanaf nu nog veelzijdiger

Swingtime hit The Clarks Goed kan altijd nog beter, nog veelzijdiger. Dat bewijzen The Clarks uit Den Haag met nieuw repertoire onder de noemer "Swingtime hit The Clarks". Deze muziek uit de 'fifties', de jaren '50 van de vorige eeuw wordt een nieuw handelsmerk van De beste partyband van Nederland. "Aan zo'n toevoeging bestaat duidelijk behoefte".
Grote namen als Louis Prima, Perry Como, Glenn Miller, Dean Martin en Nat 'King' Cole zijn onlosmakelijk verbonden met de roemruchte tijd van de 'swing', gekenmerkt door vrolijke, beschaafde en dansbare stijldansmuziek. Van hen zullen dan ook regelmatig nummers klinken.


PremièreSwingtime hit The Clarks
'The fifties according to The Clarks' gaat zondag 10 mei in première. Dan is de groep met een traditie van meer dan 27 jaar muziek maken op topniveau tussen 15.00 en 20.30 uur te horen en te zien in Concordia, Hoge Zand 42 te Den Haag. De entreeprijs bedraagt € 19.-,

Kaarten zijn te koop via Toussaint Dinnershows, T , E www.touss.nl en bij de ingang voor zover dan nog beschikbaar. Horen en zien zullen het publiek overigens niet vergaan, want de muzikanten draaien de versterkers nooit te ver open... 't Is maar een weet!

Hoewel de muzikale 'roots' van The Clarks in de jaren '60 en '70 liggen, hebben ze de vereiste affiniteit met muziek uit de 'fifties' van nature in huis. "Die muziek kwam langs in onze prille jeugd en wat je dan hoort, raak je nooit meer kwijt".
Het sixties- en seventies-repertoire zal niet uit het muzikale assortiment verdwijnen. "Maar vanaf nu kunnen we nog meer mensen een plezier doen met muziek van hun keus, waarbij stijl en kwaliteit voorop blijven staan".


Nieuwe websitewww.theclarks.nl
Gelijktijdig met het lanceren van "Swingtime hit The Clarks" is hun nieuwe, officiële website in de lucht. Deze bevat naast informatie over de groep en een agenda ook een indrukwekkend overzicht van optredens; zelfstandig of met Loïs Lane, Lee Towers, Barry Hay, Andy Tielman en Cesar Zuiderwijk - om eens een paar grote namen uit de popmuziek te noemen.

Wie zelfs daarna nog zou twijfelen, wordt beslist over de streep getrokken met de betaalbare kosten die The Clarks in rekening brengen, de vele inclusieve extra's en een scala van referenties: prominente bedrijven, instellingen en persoonlijkheden waarvoor The Clarks in binnen- en buitenland optreden.


Informatie en boekingen
Via website www.theclarks.nl, T en E info@theclarks.nl
The Clarks