De meest succesvolle jaren 60 band

Wilt u de meest succesvolle jaren ’60 band op uw feest of evenement? Ga voor dé jaren ’60 band van Nederland: The Clarks. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleiner privéfeest: The Clarks weten hoe ze een geweldige show moeten neerzetten.

Over The Clarks

The Clarks zijn al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland. De Haagse band was jarenlang te zien in het tv-programma Nederland Muziekland en is sinds 2018 de huisband van Veronica Inside. The Clarks maken daarnaast al vier jaar theatertournees met muziekkenner en meesterverteller Johan Derksen.

Jaren ’60 band huren

De jaren ’60 staan ook wel bekend als de gouden jaren van de popmuziek. Vrijwel elke leeftijdsgroep wordt enthousiast van nummers uit de sixties. Daarom is het inhuren van een band die de bekendste jaren ’60 nummers speelt altijd een succes.

The Clarks spelen de grootste hits uit de jaren ’60: van The Beatles tot The Stones. Hét doel van de avond: mensen plezier brengen met muziek. De tribute band staat dan ook garant voor een avond vol gouwe ouwe songs die iedereen kan meezingen en die ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Nederlandse bands jaren ’60

Een goede band speelt in op het publiek en zorgt daarom voor een onvergetelijke avond. En dat is nou precies waar The Clarks heel goed in zijn. Van Earth & Fire tot Bob Dylan, The Blizzards en The Golden Earring: het brede repertoire van The Clarks zorgt voor een avondvullend programma met de beste live muziek.

Wilt u The Clarks boeken voor uw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor vragen of boekingen kunt u ons mailen of bellenStuur ons een mail voor vragen of boekingen: info@theclarks.nl


The Clarks
Wagenstraat 110
2512 AZ Den Haag

Tel: 070 - 360 44 77
Tel: 06 - 5534 08 09