De beste Golden Earring coverband

Wilt u voor uw feest of evenement een band die de beste hits van Golden Earring covert? Dan bent u bij The Clarks aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleiner privéfeest: The Clarks weten hoe ze een geweldige show moeten neerzetten met al uw favoriete Golden Earring hits en meer.

Over The Clarks

De Haagse band The Clarks is al sinds jaar en dag de bekendste en meest succesvolle sixties band van Nederland. De tribute band speelde jarenlang in het tv-programma Nederland Muziekland en is sinds 2018 de huisband van Veronica Inside. En dat is niet alles: The Clarks hebben ook een theatertournee met muziekkenner Johan Derksen.

Golden Earring covers op uw feest of evenement

Van Radar Love tot Just A Little Bit Of Peace In My Heart en van Twilight Zone tot The Vanilla Queen: het brede repertoire van The Clarks bevat al uw favoriete Golden Earring nummers. En nog zoveel meer jaren ’60 hits!

Jaren ’60 band huren

Het inhuren van een sixtiesband is op elk feest of evenement een goed idee. De gouden jaren van de popmuziek vallen bij vrijwel elke leeftijdsgroep in de smaak. Een live performance van de sixties nummers is daarom hét recept voor een gouden feestje.

The Clarks weten precies hoe ze op het publiek in moeten spelen, zodat het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt. Dat is de kracht van live muziek!

Wilt u deze bekende Nederlandse tribute band boeken voor uw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor vragen of boekingen kunt u ons mailen of bellenStuur ons een mail voor vragen of boekingen: info@theclarks.nl


The Clarks
Wagenstraat 110
2512 AZ Den Haag

Tel: 070 - 360 44 77
Tel: 06 - 5534 08 09