De beste Rolling Stones coverband

Wilt u voor uw feest of evenement een band die de beste hits van The Stones covert? Dan zit u goed met tribute band The Clarks. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleiner privéfeest: The Clarks staan garant voor een swingende avond met al uw gouwe ouwe favorieten van The Rolling Stones en meer.

Over The Clarks

Tribute band The Clarks heeft al op feesten en evenementen over de hele wereld opgetreden. Van Monaco tot Zuid-Afrika en van IJsland tot Washington DC. De vier Nederlandse bandleden vormden ooit de huisband van Nederland Muziekland en zijn sinds 2018 de huisband van Veronica Inside. Daarnaast toeren The Clarks tot op heden door Nederland met de theatertournee van muziekkenner Johan Derksen.

Rolling Stones coverband Nederland

The Clarks is een typische sixties band die de grootste hits uit de jaren ’60 covert. Uiteraard ontbreken de rock-‘n-roll hits van The Rolling Stones niet in hun uitgebreide repertoire. Van (I Can’t Get No) Satisfaction tot Angie en Brown Sugar: The Clarks kunnen de hele avond vullen met de muziek die u en uw gasten willen horen.

Hét doel van The Clarks is mensen plezier brengen met muziek. De band staat daarom garant voor een avond vol gouwe ouwe songs die iedereen kan meezingen en die ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Coverband Rolling Stones Nederland huren

Live muziek geeft uw feest of evenement karakter. Een goede band speelt in op het publiek en zorgt daarom voor een onvergetelijke avond. En dat is nou precies waar The Clarks heel goed in zijn.

Wilt u deze energieke tribute band boeken voor uw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor vragen of boekingen kunt u ons mailen of bellenStuur ons een mail voor vragen of boekingen: info@theclarks.nl


The Clarks
Wagenstraat 110
2512 AZ Den Haag

Tel: 070 - 360 44 77
Tel: 06 - 5534 08 09